NOVINKA: Systém elektronické vrátnice

V dnešním dynamickém podnikatelském prostředí je důležité mít pod kontrolou nejen přístupy do objektů, ale také optimalizovat pracovní postupy a minimalizovat chyby. Proto jsme se rozhodli vyvinout systém digitální vrátnice/recepce, který je již úspěšně nasazen na několika objektech, které střežíme.

V čem pro vás bude systém elektronické vrátnice prospěšný

Náš moderní systém pro vrátnice přináší mnoho výhod a umožňuje vám dosáhnout finančních úspor a zvýšit efektivitu ve vaší firmě.

Přehledná správa kontaktů

Jednou z klíčových vlastností systému je přehledná sekce s kontakty na všechny zaměstnance, což usnadňuje komunikaci a snižuje ztrátu času při vyhledání kontaktů.

Snadná evidence návštěv, vozidel a klíčů

Elektronická evidence návštěv, vozidel a klíčů je další součástí systému, která vám umožňuje jednoduché a přesné sledování a správu těchto aspektů.

Systém na vrátnice také umožňuje zaznamenávání mimořádných událostí. Pokud například ostraha vrátnice při obchůzce objeví nesvítící světlo, může okamžitě zadat úkol tomu, kdo má tuto závadu vyřešit. Tímto zajišťujete rychlé a efektivní řešení problémů a udržujete pracovní prostředí bezpečné a funkční.

Zefektivnění práce fyzické ostrahy

Jednou z praktických výhod našeho systému je jeho schopnost šetřit čas fyzické ostrahy. Díky chytrému systému našeptávání již použitých údajů se vyhnete zdlouhavému manuálnímu zadávání nebo vyhledávání údajů, které se do systému již v minulosti zadaly, což znamená časovou úsporu a minimalizaci chyb.

Systém také provádí automatické namátkové testy a školení zaměstnanců ostrahy, což zajišťuje jejich připravenost a vysokou profesionalitu.

Moderní systém dostupný odkudkoli

Náš systém je moderní, aktuální, rychlý a jednoduchý na používání. Je dostupný odkudkoli díky online přístupu, což umožňuje efektivní správu i vzdálený monitoring.

Na míru vašim potřebám

Systém elektronické vrátnice lze modifikovat tak, aby vyhovoval vašemu provozu. Systém je plně upravitelný na míru vašim potřebám, takže si můžete nastavit specifické parametry, například přidat označování nákladu, kontrolu osob a provedení zápisu do systému.

Proč zvolit náš systém elektronické vrátnice

Je důležité si uvědomit, že většina konkurenčních agentur nemá žádný systém pro vrátnice nebo disponuje systémem, který nelze plně přizpůsobit individuálním potřebám. Často se využívá ruční zápis, což přináší možnost chyb a zvýšené náklady na tisk dokumentů. Navíc při kontrolách není možné rychle připravit data a podklady potřebné pro kontrolní účely.

TOP security vám přináší:

  • inovativní a komplexní řešení pro digitální vrátnici;
  • s naším systémem dosáhnete nejen vyšší bezpečnosti, ale také zvýšení efektivity a optimalizaci pracovních procesů;
  • sledujeme nejnovější trendy a technologie, abychom vám poskytli moderní nástroj, který odpovídá aktuálním potřebám vaší firmy.

Buďte krok před ostatními a zvolte systém na vrátnice, který je šitý na míru vašim individuálním požadavkům. Pomůžeme vám s přechodem na moderní a efektivní řešení.

Kontaktujte nás ještě dnes a objevte výhody, které náš systém na vrátnice může přinést vaší firmě.

Galerie

Topsecurity Topsecurity - moderní systém elektronické vrátnice


Další články:

Napište nám

Máte zájem o naše služby? Potřebujete poradit v oblasti bezpečnosti? Zeptejte se nás. Navrhneme Vám vhodné řešení.
Odpovíme do 24 hodin.

Informace o zpracování osobních údajů

stáhnout PDF

Stáhněte si naši firemní prezentaci a nabídku služeb ve formátu PDF.

S námi pomáháte

Je pro nás důležité, aby z našeho úspěchu měli radost a užitek i ti, kteří to
v životě nemají snadné. Proto naše bezpečnostní agentura pomáhá
a podporuje například pediatrické oddělení Fakultní nemocnice v Motole.

Více informací

Kariéra v bezpečnostní agentuře

Naši zaměstnanci patří k nejlépe vyškoleným v ČR. Nabízíme řadu firemních benefitů.
Zajímavé firemní akce, zázemí stabilní bezpečnostní agentury, která funguje již více než 20 let.
Našich zaměstnanců si vážíme.

Zobrazit volné pozice