6 důvodů proč využíváme EPS Lites

Článek pro vás připravil:

Pavel Mikšátko

CEO

miksatko@topsecurity.cz

Pan Mikšátko působí ve společnosti TOP security od jejího vzniku v roce 2002. Do jeho kompetence spadá výkonné řízení společnosti.
Více informací >

Top security nabízí jako součást služeb kromě dalšího i instalaci elektronických požárních systémů. Protože dbáme na kvalitu dodávaných zařízení, vybíráme jen takové dodavatele, kteří nám jsou schopni poskytnout vysoce funkční systémy za adekvátní cenu.

Český výrobce elektronických požárních systémů EPS Lites je jediným českým producentem EPS. Společnost Lites Liberec s.r.o si výrobky sama vyvíjí, testuje i produkuje, čímž je zajištěna jejich vysoká kvalita. Jednotlivé komponenty odebírá od spolehlivých dodavatelů a zaručuje jejich dlouhou životnost.

V čem je pro nás EPS Lites výjimečná

1)   Široká využitelnost

EPS Lites se hodí pro komerční i nekomerční prostory, své místo má v průmyslových objektech a halách, objektech s rizikem výbuchu, v železničních vagonech a dalších kolejových vozidlech, ve speciálních strojích a zařízeních nebo ve stříkacích kabinách. Instalovat se může i do nemocnic, hotelů, provozoven, výrobních objektů, skladů, obchodů nebo soukromých nemovitostí.

2)   Jednoduchá instalace do nových i rekonstruovaných objektů

Kromě klasické instalace do nových objektů je velikou výhodou EPS Lites možnost napojení na stávající kabeláž v rekonstruovaných objektech a všude tam, kde je původní EPS zastaralá a je nutná její obnova.

3)   Nízké náklady

Oproti konkurenci jsou výrobky EPS Lites cenově dostupnější, ale zároveň si zachovávají vysokou spolehlivost a kvalitu. Díky možnosti napojení na původní kabeláž není nutná dlouhodobá odstávka systémů kvůli rozvedení nové kabeláže, napojení je rychlé a snadné čímž je zajištěna další úspora.

4)   Moderní systémy, které jdou s dobou

Díky možnosti vyvíjet vlastní systémy ve vývojovém oddělení s využitím nejnovějších poznatků a technologií jsou systémy EPS Lites inovativní a poskytují vše, co klienti v dnešní době vyžadují.

5)   Bohatá nabídka výrobků

Pro zajištění požární ochrany jsou v rámci EPS Lites k dispozici ústředny, tabla obsluhy a potřebná přípojná zařízení, hlásiče pro adresovatelný analogový systém obsahující automatické, konvenční, tlačítkové a lineární hlásiče, zásuvky a svorkovnice, vstupní a výstupní linkové prvky a paralelní optická signalizace. Pro konvenční systémy jsou k dispozici automatické a tlačítkové hlásiče, zásuvky, svorkovnice a paralelní optická signalizace. EPS Lites dále nabízí měřící, zkušební a montážní kabely a přípravky, speciální zařízení a prvky či EPS určenou pro vagóny.

6)   Pohodlné ovládání přes mobilní telefon nebo tablet

EPS Lites lze velmi snadno ovládat a sledovat prostřednictvím aplikace v mobilním telefonu nebo v tabletu. Aplikace EPS Remote je určena pro ústředny MHU 116/117 a je využitelná jak pro naše servisní techniky, tak pro vás, jakožto zákazníky. Aplikace umožňuje paralelně zobrazit displej a ovládací panel ústředny EPS. Možnost sledovat stav celého EPS, ovládat ústřednu i celý systém a stahovat události je možnost, jak mít systém vždy pod kontrolou.

Příklady instalace EPS Lites

V Top security nabízíme klientům vždy prvotřídní technologie a EPS Lites není výjimkou. Instalaci systému realizujeme jak u nových klientů, tak u těch, se kterými spolupracujeme dlouhodobě.

EPS Lites jsme instalovali například u těchto klientů:

  • Velkosklad potravin Astur & Qanto, Vrchlabí;
  • Hotel Republika, Praha;
  • Hotel Karlín, Praha;
  • Oranžérie zámku Dobříš;
  • Coffee Experts, Praha.

Galerie

6 důvodů proč využíváme EPS Lites


Další články:

Napište nám

Máte zájem o naše služby? Potřebujete poradit v oblasti bezpečnosti? Zeptejte se nás. Navrhneme Vám vhodné řešení.
Odpovíme do 24 hodin.

Informace o zpracování osobních údajů

stáhnout PDF

Stáhněte si naši firemní prezentaci a nabídku služeb ve formátu PDF.

S námi pomáháte

Je pro nás důležité, aby z našeho úspěchu měli radost a užitek i ti, kteří to
v životě nemají snadné. Proto naše bezpečnostní agentura pomáhá
a podporuje například pediatrické oddělení Fakultní nemocnice v Motole.

Více informací

Kariéra v bezpečnostní agentuře

Naši zaměstnanci patří k nejlépe vyškoleným v ČR. Nabízíme řadu firemních benefitů.
Zajímavé firemní akce, zázemí stabilní bezpečnostní agentury, která funguje již více než 20 let.
Našich zaměstnanců si vážíme.

Zobrazit volné pozice