TOP security - bezpečnostní agentura s celorepublikovou působností

Článek pro vás připravil:

Pavel Mikšátko

CEO

miksatko@topsecurity.cz

Pan Mikšátko působí ve společnosti TOP security od jejího vzniku v roce 2002. Do jeho kompetence spadá výkonné řízení společnosti.
Více informací >

Jste ve fázi výběrového řízení na ostrahu objektu s více pobočkami po České republice a přemýšlíte, zda: 1) využít pro každou divizi lokální bezpečnostní agenturu, nebo 2) svěřit zabezpečení do rukou jedné agentuře, která působí po celé republice? Jednoznačně volte možnost č. 2. 

Roky zkušeností a spolupráce se stovkami klientů nám jasně ukazují, že díky celorepublikové působnosti jsme v TOP security schopni poskytnout klientům služby špičkové kvality od Aše až po Jablunkov.

3 pádné důvody, proč využít bezpečnostní agenturu s celorepublikovou působností

  1. Malé lokální bezpečnostní agentury nemohou naplno využít svůj potenciál a jejich služby nejsou v dostatečné kvalitě ani nemají dostatek zkušeností s různými typy objektů. V TOP security díky spolupráci se stovkami klientů disponujeme rozsáhlými znalostmi, zkušenostmi a možností poskytovat profesionální řešení služeb kdekoli po České republice a to s jistotou, že stejnou kvalitu služeb můžete očekávat v Praze, Jihlavě, Českých Budějovicích, Brně i Teplicích.

  2. Menší hlídací agentury nabízejí jen omezený počet strážných, sortiment zabezpečovacích zařízení je limitován a řešení jsou unifikovaná. My vám vyjdeme vstříc, služby nabízíme s logikou, promyšleně a s cílem nabídnout řešení na míru. Propojujeme fyzickou ostrahu s moderními zabezpečovacími systémy a díky tomu dokážeme klientům minimalizovat náklady na zabezpečení objektů.

  3. Pokud pro každou pobočku zvolíte jinou bezpečnostní agenturu, nikdy nezískáte stejnou kvalitu služeb. V TOP security garantujeme dostupnost všech služeb v té nejvyšší kvalitě ve všech vašich divizích. Ostraha, instalace zabezpečovacích systémů, zajištění vrátnice, recepce i vše ostatní je vám k dispozici vždy a všude.

Spojení se silným partnerem vám přináší výhody

Profesionální podpora odborníka na zabezpečení má řadu benefitů:

  • Potřebujete strážné a kamerový systém pro pobočku v Praze a v Brně? S námi máte jistotu, že v obou lokalitách proběhne ostraha a zabezpečení v TOP kvalitě.
  • Nabízíme profesionální úroveň služeb ve všech částech republiky. Díky propracovanému systému náboru zaměstnanců, důkladnému školení, kontrolám i naslouchání klientům dokážeme služby aktivně zefektivňovat v průběhu každé zakázky.
  • Ostraha je aktivní, důkladná a spolehlivá. Vždy vyslyšíme vaše potřeby a vyjdeme vám vstříc.
  • Sledujeme trendy, jsme ve spojení se zahraničními partnery a zjištěné novinky a možnosti okamžitě zavádíme do praxe prostřednictvím vlastního vývojového střediska.
  • Vždy vám nabídneme nejmodernější zabezpečovací systémy. Instalujeme kamerové systémy s chytrými funkcemi termozobrazení, počítání osob nebo čtení SPZ. Využíváme biometrické systémy, drony i speciální bezpečnostní rámy.
  • Používáme moderní metody managementu, efektivní procesní řízení a řízení rizik. Dokážeme operativně reagovat na vzniklé problémy.
  • S příchodem pandemie Covid-19 jsme aktivně zabezpečili podporu všem našim klientům, včetně obstarání nepřetržitého zajištění ostrahy i v případě onemocnění většího počtu zaměstnanců.
  • Vnitřní spolupráce silného managementu, regionálních ředitelů, vedoucích objektů i jednotlivých zaměstnanců vytváří fungující celek.
  • Víme, že jedině spokojení zaměstnanci dokáží podpořit ten nejlepší výsledek. Jsme profesionály v oboru a dokážeme vás reprezentovat na té nejlepší úrovni.

Galerie

Topsecurity Topsecurity Topsecurity


Další články:

Napište nám

Máte zájem o naše služby? Potřebujete poradit v oblasti bezpečnosti? Zeptejte se nás. Navrhneme Vám vhodné řešení.
Odpovíme do 24 hodin.

Informace o zpracování osobních údajů

stáhnout PDF

Stáhněte si naši firemní prezentaci a nabídku služeb ve formátu PDF.

S námi pomáháte

Je pro nás důležité, aby z našeho úspěchu měli radost a užitek i ti, kteří to
v životě nemají snadné. Proto naše bezpečnostní agentura pomáhá
a podporuje například pediatrické oddělení Fakultní nemocnice v Motole.

Více informací

Kariéra v bezpečnostní agentuře

Naši zaměstnanci patří k nejlépe vyškoleným v ČR. Nabízíme řadu firemních benefitů.
Zajímavé firemní akce, zázemí stabilní bezpečnostní agentury, která funguje již více než 20 let.
Našich zaměstnanců si vážíme.

Zobrazit volné pozice