Ohlédnutí za rokem 2022 v TOP security a chystané novinky pro rok 2023

Článek pro vás připravil:

Pavel Mikšátko

CEO

miksatko@topsecurity.cz

Pan Mikšátko působí ve společnosti TOP security od jejího vzniku v roce 2002. Do jeho kompetence spadá výkonné řízení společnosti.
Více informací >

V TOP security a naší sesterské společnosti Nokika se stále něco děje. Pokud se ohlédneme zpět za rokem 2022 a poodkryjeme zákulisí naší bezpečnostní agentury, zjistíme, že naši zaměstnanci si připsali řadu úspěchů a pomohli klientům v mnoha oblastech. V letošním roce budeme zavádět nové služby, které opět zlepší fungování bezpečnostních procesů. Samozřejmostí je zachování vysokého standardu všech dosavadních i nových služeb.

Rok 2022 v TOP security - úspěšné akce, zajímavé spolupráce a testování technologií

V minulém roce se pracovníkům ostrahy TOP security Nokika podařilo zadržet 12 pachatelů při pokusu o vloupání do průmyslových podniků. Ve 25 případech se jim podařilo zabránit  vynášení materiálu z průmyslových podniků a v 8 případech bylo nalezeno vyvážené nepovolené zboží v nákladních automobilech.

V sekci bezpečnostních systémů bychom rádi vyzdvihli naši úzkou spolupráci s českou společností LITES, která je výrobcem systémů EPS. Zde jsme společně pomohli společnostem, které řešily nedostupnost náhradních dílů na zařízení zahraničních výrobců nebo se potýkaly s technologickými specifiky. Společnost LITES vyrábí všechny své komponenty v ČR, má je ihned dostupné a je schopna excelentní technické podpory. Ceny systémů EPS LITES jsou bezkonkurenční.

V odvětví vyšetřovacích služeb jsme se v roce 2022, ve spolupráci se zahraničním partnerem, podíleli na zmapování a vyšetřování kauzy padělků léčiv ve prospěch významné farmaceutické společnosti. Dále jsme kontinuálně pokračovali v poskytování vyšetřovacích služeb v rámci dlouhodobého kontraktu pro místní samosprávu. Připravili jsme řádově desítky podkladů v souvislosti s požadavky klientů na prověrky obchodních partnerů a klíčových zaměstnanců. V jednom specifickém případě jsme na území ČR odhalili vazby na nepřátelské aktéry a napojení na významnou korupční kauzu jedné východoevropské země. V neposlední řadě jsme také zajistili komplexní bezpečnostní školení pro podřízenou organizaci Hlavního města Prahy.

V odvětví úklidů jsme otestovali nové technologické prostředky a nástroje na mytí v průmyslových prostorách, které se osvědčily a zákazník tyto inovace ocenil.

V oblasti venkovní údržby a starosti o zeleň jsme byli pro čerpání nových zkušeností na krátké stáži u našich zahraničních sousedů.

V oblasti technického facility managementu jsme absolvovali 12 nových technologických seminářů.

Plány pro rok 2023 - spuštění dohledového centra a moderního systému elektronické vrátnice

Novinkou letošního roku ve společnosti TOP security Nokika jsou dva projekty. První z nich se týká spouštění nového dohledového centra, které mimo standardních napojení systémů EZS bude umět technologicky například online obchůzky pomocí kamerových systémů. Online obchůzky pomocí kamerových systémů budou umět v některých případech uspořit náklady na fyzickou ostrahu na místech jako je např. jednoduché staveniště apod., či mimo klasického střežení převezmou namátkový dohled nad dodržováním BOZP, PO atd. například v průmyslových podnicích. Systém je nejen efektivní, ale také je schopný generovat nemalé úspory. Spuštění dohledového centra je v plánu v dubnu 2023.

Druhou z novinek je komplexní systém na elektronické vedení knih služeb, evidence návštěv, evidence klíčů, evidence obchůzek a ostatní agendy spojené s činností ostrahy. Pracovníci ostrahy se do systému budou přihlašovat vlastními čipovými kartami a jejich úkony budou jasně identifikovatelné. Systém bude v některých případech schopný i činnost pracovníků vést či navrhovat řešení jednotlivých situací. Do systému budou mít vlastní přístup i zákazníci například k zadání úkolů či vyhledání návštěvy. Celý systém je propojen s dohledovým centrem, což je praktické pro řešení mimořádných událostí, podporu pracovníků ostrahy či shromažďování informací pro reporting. Spuštění systému elektronické vrátnice je v plánu v březnu 2023.

I v dalších měsících roku 2023 se chceme zaměřit na stálé zlepšování služeb a věříme, že klientům dokážeme přinést vždy to nejlepší řešení jejich aktuálního problému, ať už se týká řešení bezpečnostních otázek s využitím fyzické ostrahy, a zabezpečovacích systémů.

Galerie

Ohlédnutí za rokem 2022 v TOP security a chystané novinky pro ro


Další články:

Napište nám

Máte zájem o naše služby? Potřebujete poradit v oblasti bezpečnosti? Zeptejte se nás. Navrhneme Vám vhodné řešení.
Odpovíme do 24 hodin.

Informace o zpracování osobních údajů

stáhnout PDF

Stáhněte si naši firemní prezentaci a nabídku služeb ve formátu PDF.

S námi pomáháte

Je pro nás důležité, aby z našeho úspěchu měli radost a užitek i ti, kteří to
v životě nemají snadné. Proto naše bezpečnostní agentura pomáhá
a podporuje například pediatrické oddělení Fakultní nemocnice v Motole.

Více informací

Kariéra v bezpečnostní agentuře

Naši zaměstnanci patří k nejlépe vyškoleným v ČR. Nabízíme řadu firemních benefitů.
Zajímavé firemní akce, zázemí stabilní bezpečnostní agentury, která funguje již více než 20 let.
Našich zaměstnanců si vážíme.

Zobrazit volné pozice