Ochrana osobních údajů

Zpracovávání osobních údajů

Společnost TOP security s.r.o., se sídlem Praha 3 - Žižkov, Jana Želivského 2384/9, PSČ 13000, IČ 03796779 zapsaná v OR u Městského soudu v Praze pod spisovou značkou C 86768, zpracovává v případě vaší poptávky služeb ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • emailovou adresu
  • telefonní číslo
  • další informace uvedené v poptávkovém formuláři (např. text poptávky)

Správce osobních údajů

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem TOP security s.r.o., se sídlem Praha 3 - Žižkov, Jana Želivského 2384/9, PSČ 13000, IČ 03796779 zapsaná v OR u Městského soudu v Praze pod spisovou značkou C 86768. Osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i další zpracovatelé, například poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Důvody ke zpracování osobních údajů

Uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz, případně k uskutečnění a dokončení objednávky v e-shopu. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. b) Nařízení. Tyto osobní údaje budou Správcem zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a Správcem, nejdéle 1 rok od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Cookies

Na tomto webu využíváme také cookies. Podrobné informace o využívání cookies na tomto webu naleznete na stránce https://www.topsecurity.cz/cookies.

Dle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, případné žádat kopii těchto osobních údajů,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě a bude proveden jen v případě, že zájmy společných správců nepřevažují nad vaší ochranou soukromí,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně na soud.

Působíme na celém území ČR

Na mapě jsou vyznačeny centrály, pobočky a spádové oblasti naší bezpečnostní agentury.
Centrály TOP Security
Pobočky TOP Security
Spádové oblasti

Proč vybrat nás?

  • Tradice od roku 1992
  • Náhradní plnění
  • Certifikace ISO
  • Člen asociace ASBS ČR a AGA
  • Pojištení min. 50 000 000 Kč
  • Profesionální služby
  • Odborně vyškolení zaměstnanci

Zobrazit všechny důvody >

© 1992 - 2018 TOP Security, s.r.o. | Ochrana osobních údajů | Cookies
Developed by Smartim.cz
zavřít

Poptávkový formulář